Takmålning

Takmålning

Taket är byggnadens kanske viktigaste skydd.
Takmålning blir därför något du kommer att ställas inför förr eller senare under din livstid. Förutom att det ska skydda byggnaden under hela dess livslängd så ska det även skydda dig och övriga personer i bostaden mot väderlekens alla olika variationer och påhitt, och det utgör samtidigt en viktig del av husets värme- och fuktisolering.

Säkra för framtiden genom att underhålla ditt tak
Genom att underhålla ditt tak och korrigera dess små skönhetsfel så säkrar du för många onödiga överraskningar som annars kan komma som en följd av att man har skjutit lite för länge på det där underhållsarbetet man intalat sig själv att man ska göra snart, men som aldrig blir av. Så släpp den där stressiga rösten som följer dig i bakhuvudet. Låt våra duktiga målare fixa det åt dig istället.

På avstånd kan det vara lätt att tänka att taket ser intakt och snyggt ut. Faktum är däremot att de mest kritiska punkterna oftast inte syns från marken, utan man behöver ta sig upp taket för att kunna göra en rättvis bedömning av skicket. Vi på Zober Måleri vet att varje tak är unikt, och gör alltid en individuell bedömning av ditt tak innan vi påbörjar din takmålning.

Olika material och metoder – vad är bäst för just ditt tak?
Tak kan vara gjorda i såväl betong och plåt som i papp eller eternit, och det kan även vara monterat på olika sätt. Vi ser till att gå igenom alla tänkbara faktorer som finns att veta om ditt tak för att kunna anpassa takmålningen därefter till det absolut bästa.

Gemensamt för alla tak, oavsett material och metod, är däremot att ytskiktet utsätts för slitage från sådant som regn, snö, vind, temperaturförändringar, UV-strålning, föroreningar m.m. Ett slitet och försvagat ytskikt skapar en perfekt grogrund för mossa och alger att ta fäste i. Genom att underhålla ditt tak regelbundet håller du därför samtidigt ner risken för just moss- och algbildning eftersom de lättare får fäste när ditt tak är i obalans.

En bra lösning för både dig och ditt tak

Genom att ge din bostad ett stabilt, bra och intakt tak så ger du de bästa förutsättningarna för din bostad att få leva ett långt liv utan en massa kostsamma och jobbiga överraskningar, som alltid kommer till följd av ett dåligt underhåll. Du kan däremot vara trygg i att vi självklart tar fram ett förslag på det vi anser är både bäst för ditt tak, och även mest prisvärt för dig.

Takmålning med Zober

Våra målare har bred erfarenhet och kunskap så att vi kan ge dig och ditt tak den bästa servicen, och när du väljer oss för arbetet lämnar du din investering i trygga händer. Förutom att vi alltid levererar våra jobb med högsta finish så hjälper våra målare dig gärna redan på idéstadiet med alla tänkbara frågor och funderingar – så att du känner att det första penseldraget inte kommer att dras innan du är helt klar med alla detaljerna runtomkring.

Det ska vara roligt att måla, tycker vi – och vi delar gärna den känslan med dig.

ZOBER MÅLERI

EN MÅLERIFIRMA ATT LITA PÅ

Zober Måleri AB i Enköping grundades 2007 av Gerry Thorsson och Magnus Bergqvist. Tillsammans med våra medarbetare utgör vi ett glatt gäng som erbjuder ett komplett utbud av måleritjänster. Vi hjälper dig med med alla typer av måleriarbeten, invändigt eller utvändigt. Från tapetsering till målning av bostäder, offentliga byggnader, affärslokaler och industrimålning.
Takmålning med Zober Måleri

ROT-avdrag

Spara 30% av arbetskostnaden. ROT-avdraget är en skattereduktion som halverar kostnaden för det arbete vi på Zober Måleri lägger ner på ditt projekt.
Vi hjälper dig med målning, tapetsering, fönster- och snickerimålning och val av kulörer.

Erfarna målare

Vi hjälper dig med målning, tapetsering, fönster- och snickerimålning och val av kulörer. Hos Zober Måleri kan du alltid känna dig trygg med målare som har gedigen utbildning och lång erfarenhet.
Vi målar enbart med kvalitetsfärg från ledande färgleverantörer för att få ett riktigt bra resultat.

Kvalitetsfärger

Vi målar enbart med kvalitetsfärg från ledande färgleverantörer för att få ett riktigt bra resultat.

Vi hör av oss inom 24h.

Få en gratis offert

Ring oss på: 0171-15 36 00

2020 Copyright. Producerad av Zmart Webb & Reklam