Ny- och Ommålning

Ny- och Ommålning

Vi förstår vikten av ett noggrant förarbete
Måleriarbete handlar inte bara om att sätta en färg någonstans. När du tittar på slutresultatet så ser du troligen endast själva ytskiktet, men man kan inte bara bedöma en bok efter sitt omslag. Skillnaden mellan ett bra och ett dåligt utfört arbete ligger i hur noggrant och bra man har gjort förarbetet och underarbetet. Den mest avgörande faktorn för slutresultatet ligger i hur väl man har arbetat med spackling, slipning och noggranna förberedelser innan. Slarvar man här så kommer det definitivt att synas.

När vi upplever våra rum i hemmet är det färgen och ljuset tillsammans som skapar upplevelsen. Eftersom vi vet hur dessa två faktorer samarbetar med varandra så kan vi också ta fram det absolut bästa slutresultatet för ditt rum, utifrån de individuella förutsättningarna som finns att arbeta med.

Inget projekt är för litet för oss
Våra målare på Zober Måleri har alla en bra utbildning och en bred erfarenhet med sig, och det är därför vi alltid kan se på våra projekt med nyfikna ögon, varje gång. Inget projekt är för litet för oss eftersom vi tror att det är tack vare bredden på våra erfarenheter som vi också kan finnas till som ett bra bollplank för de kunder som vill diskutera sina idéer. Vi har sett, provat och utfört det mesta som finns att göra inom hantverksyrket och ser lösningar där andra istället ser problem.

Vi är måna om din tid och din livssituation
När det kommer till att måla om eller måla nytt där hemma så förstår vi att din tid är viktig. Våra målare har en god servicekänsla och respekt för dig och din vardag, och vi arbetar alltid för att du ska uppleva att kontakten med oss är smidig, effektiv och trivsam. Att hålla rent och snyggt efter oss hör självklart till servicen, även om det blir svårt att undvika att en del material och verktyg kommer finnas framme. Principen vi arbetar efter är att du ska känna att det ger så liten påfrestning på din vardag som möjligt.

Vi erbjuder en stor bredd av måleritjänster

Våra välutbildade målare är hantverkare med breda kunskaper. Vi erbjuder måleritjänster för tak, fasad, fönster, golv, snickerier, väggar, våtutrymmen m.m. Utöver själva utförandet av hantverket så är vi gärna också ditt bollplank när du vill diskutera färgsättning, form eller funktion. Eller om du kanske bara har något roligt projekt i tanken som du vill veta om det ens är är möjlig att utföra. Vi menar att när det kommer till om- och nymålningar är det bara fantasin som sätter gränserna för vilka resultat man kan skapa.

Diskutera Ny- och Ommålning med oss

Kom förbi på en kopp kaffe och berätta vad du har för idéer och tankar kring renoveringen av just din bostad så kan vi bolla det tillsammans och se vad vi kan ta fram för bra koncept. Vi tror att du vet vad som är absolut bäst för dig och ditt hem, och är gärna med och utvecklar det tillsammans med dig.

ZOBER MÅLERI

EN MÅLERIFIRMA ATT LITA PÅ

Zober Måleri AB i Enköping grundades 2007 av Gerry Thorsson och Magnus Bergqvist. Tillsammans med våra medarbetare utgör vi ett glatt gäng som erbjuder ett komplett utbud av måleritjänster. Vi hjälper dig med med alla typer av måleriarbeten, invändigt eller utvändigt. Från tapetsering till målning av bostäder, offentliga byggnader, affärslokaler och industrimålning.
Ny- och Ommålning med Zober

ROT-avdrag

Spara 30% av arbetskostnaden. ROT-avdraget är en skattereduktion som halverar kostnaden för det arbete vi på Zober Måleri lägger ner på ditt projekt.
Vi hjälper dig med målning, tapetsering, fönster- och snickerimålning och val av kulörer.

Erfarna målare

Vi hjälper dig med målning, tapetsering, fönster- och snickerimålning och val av kulörer. Hos Zober Måleri kan du alltid känna dig trygg med målare som har gedigen utbildning och lång erfarenhet.
Vi målar enbart med kvalitetsfärg från ledande färgleverantörer för att få ett riktigt bra resultat.

Kvalitetsfärger

Vi målar enbart med kvalitetsfärg från ledande färgleverantörer för att få ett riktigt bra resultat.

Vi hör av oss inom 24h.

Få en gratis offert

Ring oss på: 0171-15 36 00

2020 Copyright. Producerad av Zmart Webb & Reklam