Fönstermålning

Fönstermålning

Dina fönster får utstå mycket slitage

Vare sig beslutet att måla om dina fönster är estetiska eller praktiska så finns det bara fördelar med att ge fönstren en uppfräschning. Fönsterrenovering är en investering som ger nytt liv och ny lyster för hela byggnaden.

Eftersom fönstersnickerier blir utsatta för klimatpåfrestningar på daglig basis så behöver de ett regelbundet underhåll för att behålla skicket under hela sin livstid. Vatten, vind, sol och blåst – det svenska klimatet brukar vara bra på att bjuda på variation och överraskningar. Man får ha förståelse för att husets exteriörer tar lite stryk med åren.

Behåll dina fönstersnickerier i god form
Fönstersnickerierna behöver ses över med jämna mellanrum och underhållas regelbundet för att de ska behålla både form och funktion. Men det positiva är att när du målar om och renoverar dina fönster så kan du ge dem många år extra och dessutom slippa kostsamma och onödiga fönsterbyten i förtid.

Utför din fönsterrenovering i tid
Tumregeln när det kommer till frågan ”När är det dags?” är ”Ju snabbare, ju bättre”. Om du har synliga skavanker på de målade ytorna på dina fönster så rekommenderar vi att du snabbar på med ommålningen eftersom virket löper större risk att skadas när det saknar det skydd som målarfärgen annars utgör så länge färgen är intakt. Fukt som trängt in i träet brukar vara huvudorsaken till att färgen flagnar.

Utomhusmålning kräver god kunskap hos hantverkaren
Eftersom fönstren tillhör de mest utsatta delarna på huset vill vi också att du som kund ska känna att du lämnar din investering i trygga händer. Kunskap och erfarenhet kring den målningsbehandlingen som krävs för utomhusmålning är A och O för att det ska bli rätt, och man ska inte nöja sig med mindre än det absolut bästa. Vi på Zober Måleri förstår det svenska klimatet såväl som vad det kan utsätta våra fönster för, och har erfarenhet av att både förebygga samt åtgärda skador med hjälp av målning och renovering. Du kan känna dig trygg i att vi vet vad vi gör.
Vem vill inte ha fina fönster?
Fina fönster är dessutom också fina, helt enkelt. Ja, svårare än så är det faktiskt inte ibland.
Utöver de praktiska orsakerna till att måla om sina fönster så handlar för många också om att man vill ha det fint hemma, kort och gott. För visst är det väl så att fönstren tar en stor del av ytan i våra hem, och de har en stor betydelse för inomhusklimatet överlag. Det är svårt att känna att rummet är komplett om fönstren ser trista och hängiga ut, tycker du inte?

Känn dig trygg när du anlitar oss för fönstermålning

När du vänder dig till oss på Zober Måleri för hjälp med din fönstermålning så kan du känna dig trygg. Oavsett vad just ditt mål är så kommer våra välutbildade målare att hjälpa dig att plocka fram, återställa och/eller förstärka den ursprungliga glansen i dina gamla fönster – så att du kan du lägga din tid på andra saker istället.

Du kan räkna med ett resultat av högsta kvalité.

ZOBER MÅLERI

EN MÅLERIFIRMA ATT LITA PÅ

Zober Måleri AB i Enköping grundades 2007 av Gerry Thorsson och Magnus Bergqvist. Tillsammans med våra medarbetare utgör vi ett glatt gäng som erbjuder ett komplett utbud av måleritjänster. Vi hjälper dig med med alla typer av måleriarbeten, invändigt eller utvändigt. Från tapetsering till målning av bostäder, offentliga byggnader, affärslokaler och industrimålning.
Fönstermålning med Zober

ROT-avdrag

Spara 30% av arbetskostnaden. ROT-avdraget är en skattereduktion som halverar kostnaden för det arbete vi på Zober Måleri lägger ner på ditt projekt.
Vi hjälper dig med målning, tapetsering, fönster- och snickerimålning och val av kulörer.

Erfarna målare

Vi hjälper dig med målning, tapetsering, fönster- och snickerimålning och val av kulörer. Hos Zober Måleri kan du alltid känna dig trygg med målare som har gedigen utbildning och lång erfarenhet.
Vi målar enbart med kvalitetsfärg från ledande färgleverantörer för att få ett riktigt bra resultat.

Kvalitetsfärger

Vi målar enbart med kvalitetsfärg från ledande färgleverantörer för att få ett riktigt bra resultat.

Vi hör av oss inom 24h.

Få en gratis offert

Ring oss på: 0171-15 36 00

2020 Copyright. Producerad av Zmart Webb & Reklam